Beat&BrøL i Dinosaurland

Nyt dino-album 11 december 2022

 Nu har du muligheden for at komme på en ny og spændende rejse tilbage i tiden med Beat&BrøL, denne gang også som kvartet. I slutningen af 2022 udgav de to dukker en ny omgang dinoer og havøgler (og en enkelt haj). 

Tidsmaskinen er indstillet til både Jura- og Kridttiden og det går ikke stille af sig, når fiskene stikker af fra Mosasaurus og Sarcosuhus. Eller når Diplodocus og Stegosaurus løber fra Allosaurus. Eller når T-Rex, Spinosaurus og Giganotosaurus skændes om, hvem der var den største.  Det hele naturligvis krydret med et par sange om nogle af de seje planteædere, også. 

Så kom til et show med stor lyd, masser af dinobamser, dukker, banjo, guitar, rockguitar, trommer, kontrabas, Keyboard, Harmonika, sæbeboblemaskine, røgmaskine, tidsmaskine og naturligvis med mulighed for at hilse på Beat&BrøL bagefter. 

Hele herligheden tager ca. 1 time. 

Find albummet på din favoritstreamingtjeneste her: https://BeatOgBroel.lnk.to/BeatOgBroeLiDinosaurland2

2 marts 2020 kom albummet på diverse streamingtjenester. Du kan finde den på din personlige ved følgende link: https://BeatOgBroel.lnk.to/BeatOgBroelDinosaurland
Beat&BrøL solo
Beat&BrøL kvartet

Dinoteket

Er en mulighed for at få Beat&BrøL ud til en hel Workshopo-formiddag i dinoernes tegn. Her skal vi læse om dinoer, tegne dinoer, høre historier om dino og sidst høre Beat&BrøL i dinosaurland give en interaktiv koncert.