Referencer

Her kan I læse et lille udpluk af referencer om Beat&BrøL og Stjernekrigerne slår til igen.

Reference Givskud Zoo

”Vi har brugt Modmusik og deres Beat&Brøl koncert ved vores event om dinosaurer. Morten og Anders var super gode til at få børnene med i koncerten. Modmusiks sange om dinosaurer er skrevet med udgangspunkt i fakta om dinosaurerne. Sammen med de gode melodier, bliver koncerten både underholdende og lærerig. Jeg var meget tilfreds med vores samarbejde.”

Brøndbyvester Kirke

Det var en fest at have besøg af Beat og Brøl, Anders og Morten, til en børnekoncertgudstjeneste i Brøndbyvester Kirke. “Beat og Brøl møder Jesus” rammer lige plet for aldersgruppen i børnehave til ca. 3. klasse. Sangene bliver hurtigt ørehængere og fungerede rigtig godt til inddragelse af børnekor og minikonfirmander. Udover at levere en underholdende og flot musikalsk fortælling, gav Anders og Morten sig også tid til at snakke med børnene efter koncerten. Kæmpe anbefaling herfra!” Christa Baadsgaard Mærkedahl
Organist og korleder 

Hårlev Bibliotek

Dukkerne Beat og BrøL og DJ Dyr fik børnene på Hårlev Bibliotek til at Brøle og rocke med til musikken og de var helt med på at hoppe og danse under discokuglens lys.

Rigtig fedt med elektronisk musik for både børn og voksne.

Børnebibliotekar Lene Rasmussen

Holbæk Bibliotek

Beat og BrøL er en forfriskende tilbud for de mindste, hvor den elektroniske musik er i centrum.

Dukkerne Beat og BrøL, tog de mindste børn og deres forældre med til en verden med dyr og musik. Der blev Brølet med løven Lars og hoppet med frø¸en Albert og danset vildt til sø¦bebobler.

Morten fangede bø¥de bø¸rn og voksne som havde valgt at komme til koncert en sø¸ndag eftermiddag pø¥ biblioteket og formø¥ede at skabe en fin atmosfære, hvor både børn og voksne stadig smilede, da de gik ud af salen.

Kan varmt anbefales!

Signe Johansson Jørgensen, Børnebibliotekar

Morsø¸ Folkebibliotek

Beat og BrøL er et fedt musikalsk show for de yngste med electronica musikken i centrum.

Det var meget forfriskende med electronica til de yngste, som med det samme fangede rytmerne og de iørefaldende numre. Numre som gik lige i kroppen, og som flere gik og sang efter koncerten.

Publikum var med fra starten, rockede med til musikken, og levede sig ind i fortællingen om de forskellige dyr og deres lyde.

Morten fangede både børn og voksne ind i musikken fra første beat, og formåede at skabe en dejlig atmosfære i hele biblioteket. Kan varmt anbefales!

Karin Møller Jensen, Bibliotekar Morsø Folkebibliotek

Tårnby Hovedbibliotek

“Beat og BrøL var en stor succes pø¥ Tårnby Hovedbibliotek.

Der var instant connection mellem Morten og bø¸rnene, der gladelig både BrøLede og dansede med til de groovy dyrelydebeats. Bibliotekarerne havde faktisk selv svært ved at sidde stille ;-)”

Laura Michelsen, Bibliotekar Tårnby Hovedbibliotek

Nyborg Bibliotek

“Dyrelyde er jo altid godt, især når de er meget genkendelige, og Morten kombinerede dette med beats og melodistumper, der virkelig fangede børnene, og som alle straks kunne BrøLe, hoppe eller synge med på

Børnebibliotekar Torben Braae Olesen.

Svendborg Bibliotek

Beat & BrøL v. Morten Overgaard-Larsen lagde ud i cool stil på Svendborg Bibliotek – med en DJ-koncert for de yngste.

Det var vellyd – både det elektroniske, de mange iørefaldende melodier – og de seje grooves. Både piger og drenge var meget optagede af ‘showet’ – og det fungerede super med rytmiske lys, sæbebobler og Mortens gode sangstemme og sikre stikker.

Og godt tænkt, at Beat og BrøL var med som ‘levende’ figurer (dukker) – og interagerede med publikum, som både fik sunget, trommet og danset.

En super god og anderledes musikalsk oplevelse for det unge publikum – kan kun anbefales!

– Anne Bertram, Børnekulturkonsulent, Svendborg Bibliotek

Stjernekrigerne slår til igen

Da vi havde besøg af ”Stjernekrigerne slå til igen” var kraften helt sikkert meget stærk her på biblioteket!

Jonas og Morten aka Master Jonas og DJ R2D2 fyrede godt op under publikum og tog os med på en musikalsk rejse ud i galaksen. 

Publikum, som bestod af børn, forældre og bedsteforældre prøvede bl.a. at hoppe som en jedi, at marchere som en stormtrooper-klon og at flyve i et rumskib. ”Stjernekrigerne slår til igen” egner sig godt til både garvede Star Wars-fans og nybegyndere. Showet var sjovt og underholdende, og Jonas og Morten var rigtig gode til at interagere med publikum. Alle gik fra koncerten og den efterfølgende workshop i højt humør og med nylavede lyssværd i forskellige farver. Jeg kan varmt anbefale ”Stjernekrigerne slår til igen”.